Vjollca Haxhiu nuk njihet kur është pa grim (FOTO)

Jemi mësuar që gjithmonë të shohim të grimosur dhe me stil të veçantë.

Kjo herë, këngëtarja e njohur Vjollca Haxhiu duket krejt ndryshe pa pikë grimi që të jetë e vështirë.

Kjo gjë vërtetohet në imazhin që ka publikuar në rrjetin social Instagram.

Si gjithmonë duke mos i munguar komentet e familjes dhe familjes së saj.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.