Magazine Showbizz

Vitet vetëm numra për Mimoza Mustafën, shikoni si duket e rregulluar si nuse (FOTO)

Share on the social medias

Këngëtarja e njohur kosovare, Mimoza Mustafa, ka kohë që nuk e kemi parë në ekranet televizive.

Mirëpo, duket se ajo është kthyer dhe ka marrë pjesë në emisionet festive që janë organizuar javët e fundit.

Ajo për çka mediat kanë folur ditëve të fundit është për ndryshimin e saj në pamjen e saj.

Në foton e fundit që ajo ka publikuar në Instagram, duket se Mimoza po i komplekson edhe vajzat e reja.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *