Violetë Kukaj nuk ja huq trendit fare, duket kaq bukur me syze të tejdukshme (FOTO)

Violetë Kukaj është këngëtarja e mirënjohur e muzikës folklorike dhe popullore.

Ajo, ka një karrierë të gjatë dhe të bujshme me këngë, koncerte, paraqitje publike dhe performanca.

Kukaj, pos për zërin, pëlqehet edhe për paraqitjen e jashtme, pasi vitet e fundit po duket më mirë se kurrë më parë.

Ndërsa kësaj radhe ajo u shfaq shumë thjesht me një stil mjaftë interesant por duket kaq bukur dhe unike.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.