Violeta Kajtazi ndryshon stil dhe duket 20 vjet më e re (FOTO)

Programet festive po vijnë dhe këngëtarët janë më aktiv se kurrë në xhirime, duke performuar këngët e tyre të reja.

Nuk mungon asnjëhërë në këto programe as Violeta Kajtazi, e njohur prej vitesh si këngëtare e muzikës popullore dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Kur është fjala për paraqitjen e jashtme, Violeta kurrë nuk ka qenë nga ato që ka guxuar shumë.

Megjjthatë, këtë herë do ta shihni krejt ndryshe, me një stil avangard dhe mjaftë fresh. Këngëtarja po duket për shumë vite më e re dhe më e freskët.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.