Veprimi i Granitit pasi e kuptoj se Fifi ka bërë të dashur?

“Shpirt i lumtur, jetë e lumtur”, tha Fifi pas puthjes dhe konfirmimit se tashmë ajo ka një të dashur edhe është e plotësuar.

Fifi ka konfirmuar lidhjen e re me Adis Patushin, ky është një emër i njohur për publikun pasi ka qenë bashkëshorti i Adrola Dushit, me të cilën ka një djalë.

Ata u kapën duke u puthur në një koncert të këngëtares dhe videoja bëri menjëherë xhiron e rrjetit.

Nuk ka shumë kohë që kur Fifi ishte në “BBV” ku ishte afeksionuar pas Granit Canes, ky i fundit pasi e kuptoj lidhjen e re të Fifit nuk kishte ndonjë reagim, pos një postim ku shihej i buzëqeshur.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.