Magazine Showbizz

“Vajzat më duan për lekë” Atdhe Xharavina habit me deklaratën e tij

Share on the social medias

Ish- konkurrenti i “Përputhen”, Atdhe Xharavina i ka habitur të gjithë me deklaratën e tij teksa është shprehur se një pjesë e madhe e vajzave e shikojnë atë për interes.

I ftuar në “Ftesë në 5”, Atdheu tha se dashuria e partneres nuk do të jetë kurrë njësoj si ajo e nënës dhe theksoi se nëse ato do të gjejnë më mirë, largohen menjëherë.

Ish-konkurrenti u shpreh se ishte i ndërgjegjshëm që vajzat e duan për para dhe e cilësoi si diçka të dhimbshme por të vërtetë,

“Unë jam i medimit që si partnerja si gruaja nuk është e njëjta dashuri, sepse nësë gjejnë më mirë do të ikin, mami nuk ikën kurrë. Në jetën e përditshme kjo gjë ndodhë sidomoa në ditët e sotme. Shumicat qëndrojnë sepse jam mirë, kjo është shumë e vërtetë. E dhimbshme sepse është realitet.” – u shpreh ai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *