Magazine Showbizz

Vajza e Edona Llalloshit një bukuri e rrallë

Share on the social medias

Doa është vajza e madhe dhe e vetme e këngëtares së njohur, Edona Llalloshi.

Doa me sytë e kaltër si deti, po hynë dalë ngadalë në moshën e adoleshencës dhe po bëhet përherë e më e bukur.

Në disa foto të shpërndara në rrjete sociale nga Edona, Doa shfaqet me rroba të bardha që i shkojnë shumë.

Ndryshe, vajza e Edones nuk ka profil personal në rrjete sociale, ekziston një faqe e saj dhe vëllait të saj, Nur, por që menaxhohet nga e ëma.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.