Trekëndëshi Bora-Donald-Beatrix, Ilda Bejleri ka dy fjalë për Trixën

Trekëndëshi i famshëm Bora-Donald-Beatrix është njëri ndër trekëndëshat më të komentuar.

Pothuajse secili person i zakonshëm apo publik e ka komentuar këtë situatë.

Së fundi edhe modetatorja e famshme Ilda Bejleri e ka dhënë opinionin e saj rreth trekëndëshit të famshëm, e ftuar në emisionin “Goca dhe Gra”, Ilda përmendi momentin kur Trixën e hodhën para një gjygji.

Sipas saj ai moment ishte skandaloz, kur të gjithë i kërkonin asaj që të kërkonte falje.

“Të them të drejtën më erdhi keq për Trixën, në atë momentin skandaloz kur i bënin gjygjin dhe i kërkonin të kërkonte falje, po të shohësh edhe në Itali ka tradhëtira edhe në martesa dhe prapë kur vjen puna nuk kërkojnë falje.”, – tha Ilda kur u pyet rreth Trixës.

Beatrixa është gjykuar shumë, duke e cilësuar si personi që ndau Donaldin nga Bora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.