Teuta Krasniqi e imiton në emision, kështu reagon Adelina Ismaili (VIDEO)

Aktorja e njohur kosovare Teuta Krasniqi e ka imituar këngëtaren Adelina Ismaili në emisionin e kësaj të fundit.

Ajo e ftuar në emisionin e Adelinës ka thënë se ka dashur të bëhet këngëtare si Adelina.

“Kur jam kanë e vogël krejt kemi pas idol Adelinën edhe e mbaj mend kasetën “do të bëhemi milioner”, a don ta këndoj, a don me koreografi?”, – i ka thënë Teuta Adelinës dhe ka filluar ta këndojë këngën e saj.

Kjo e ka emocionuar shumë Adelinën, këngëtarja ka treguar se çdo ditë e ka imituar këndimin dhe kërcimin e Adelinës.

“Aq e njohur jam bërë në mahallë sa më kanë ftu në ditëlindje më ka thirrë e kam këngu edhe e kam ba koreografinë.

Unë kam dashtë mu kanë Adelina, edhe sot i di ato këngë ti ke qenë inspirim për krejt. Unë prej atëherë e kam ditë që kam dashtë me qenë në skenë”, – tha Teuta.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.