Dasmat në Kosovë, kapet momenti kur Yllka Kuqi e Durim Malaj këndojnë playback (VIDEO)

Me të nisur sezoni i verës kanë filluar të mbahen edhe dasmat në Kosovë, në datat e veçanta, çiftet po përzgjedhin këngëtarët më me nam për të performuar por, një ves i keq është bërë rutin tek shumica prej tyre. Një video të publikuar në “TikTok” shihen dy këngëtarët kosovar, Durim Malaj dhe Yllka Kuqi, …