Orinda vjen me dedikim emocional për Turjanin në 15 vjetorin e lidhjes së tyre

Orinda Huta dhe Turjan Hyska të dy moderator të njohur dhe janë të martuar prej 5 vitesh dhe janë prindër të një vajze, Atarës, 1 vjeçe, por sot festojnë përvjetorin e tyre dhe gjejeni sa? Plot 15 vjet nga lidhja e tyre, shkruan Billbordi.net ”Gëzuar përvjetorin dashuria ime. Pas 15 vitesh akoma bëj gjumin më …