Kjo është arsyeja pse Soni Malaj nuk e publikoj kurr vajzën e saj 10 vjeçe

Ana, quhet vajza e vetme e këngëtares së njohur Soni Malaj dhe balerinit nga Italia, Mirko Luccarelli. Ajo erdhi në jetë në vitin 2012, shkruan Billbordi.net Edhe pse sot, Ana është vetëm 10 vjeçe, Soni u kujdes që hermetikisht mos të bëjë publike portretin e saj. Përgjatë këtyre 10 viteve, Soni asnjëherë nuk publikoj fotografi …