Nuk do e besoni por kjo është nëna e Seldit, kaq zonjë duket ajo

Seldi Qalliu është këngëtari bukurosh nga Shqipëria e që u bë i njohur për publikun për një kohë shumë të shkurtër dhe që atëherë ai vazhdon të jetë një ndër më të pëlqyerit, shkruan Billbordi.net Ajo që e bëri Seldin shumë të diskutuar në media ishte lidhja dhe fejesa e tij me këngëtaren, Mimoza Shkodra …