Rita shfaqet tërheqëse nga dhoma e gjumit, vesh fustanin më të bukur që ka

Rita Haziri, është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun, ajo ka pak kohë në tregun muzikorë, mirëpo për një kohë të shkurtë ka arritur të i bëjë për vete mijëra fansa. Karakteristikë e saj është se në treg ajo hyri jo si solo këngëtare, por në bashkëpunim me të fejuarin e saj, Fidan …

Rita vishet me fustan të kuq, ju lë pa fjalë me pamjen nga vetura

Rita Haziri është një shembull mjaftë i mirë i vajzave të reja. Gjithmonë pozitive e punëtore janë vetëm dy karateristika të Ritës. Puna si këngëtare e kërkon edhe një veshje elegante e cila bie në sy, më së shumti e praktikon ajo në dasmat dhe ahengjet e ndryshme famijare që ajo performon. Së fundmi, ajo …

Fidani do të mahnitet kur ta sheh në këtë gjendje Ritën, kaq bukur duket ajo

Rita Haziri, është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun. Ajo ka pak kohë në tregun muzikorë, mirëpo për një kohë të shkurtë ka arritur të i bëjë për vete mijëra fansa. Karakteristikë e saj është se në treg ajo hyri jo si solo këngëtare, por në bashkëpunim me të fejuarin e saj, Fidan …