“Shkova në emision i veshur me pantallonat e bashkëshortes”, Milaim Zeka tregon të metën e tij më të madhe dhe habit me ato që rrëfen

I ftuar në emisionin e verës në T7, “Era Verë”, gazetari Milaim Zeka si gjithmonë solli një atmosferë ndryshe, gjatë intervistës tregoi situata të ndryshme të cilat i kanë ndodhur. Madje, ai tregon edhe rastin kur në një emision si i ftuar ka shkuar me pantallonat e bashkëshortes së tij. Kjo, pasi ai tha se …