Kështu e ‘dridhin’ kur bëhen bashkë Efi dhe Mikela, ish konkurentet e Përputhen (VIDEO)

Efi Dhedhes e Mikela nuk po i ndahen njëra tjetres e si duket janë shumë shoqe të ngushta. Shpesh i shohim bashkë ku edhe po ankohen se janë beqare e po i kalojnë ditët bashkë, shkruan Billbordi.net Së fundmi ishte Mikela që publikoi një video bashke me Efin, e ka bërë bujë. Në veturë ato …