Gili bëhet gati për dasmë, kaq të bukur moti nuk e keni parë

Gili, është padyshim njëra nga personazhet më të dashura për publikun. Duke qenë se është që një kohë të gjatë në skenën muzikore, ajo ka ditur që me këngët e saj të i bëjë për vetë shumë adhurues. Tani pasi që sezoni i verës dhe dasmat janë në kulm, Gili është shumë e angazhuar në …