Ngjashmëri e frikshme: Gjendet sozia e Armina Mevlanit dhe është një personazh tepër i njohur

Armina Mevlani është një prej vajzave më simpatike të ekranit. Po a e keni vënë re që ngjan me Georgina Rodriguez? Këtë e kanë vënë në dukje dhe ndjekësit e saj. Armina përgjigjet shkurt dhe qartë. Që shumë njerëz ia thonë dhe se mendon se Georgina është shumë e bukur. Flokët dhe tiparet e theksuara …