Flori Mumajesi, Arbana Osmani dhe Eduarti bëhen bashkë, zbulohet projekti i madh që po përgatisin, dalin në dritë detajet e para

Flori Mumajesi dhe çifti Arbana Osmani-Eduart Grishaj po vijnë me një projekt. Sigurisht nuk bëhet fjalë për një bashkëpunim muzikor, por për diçka që ka lidhje me këngën, ‘Festivali i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar’. Prej vitesh tashmë Festivali është drejtuar nga njerëz të ndryshëm të medias. Dy vite më parë nga Vera Grabocka me …