DJ PM pjesë e DWTS Albania? Sarah tregon si qëndron e vërteta

Dj Pm dhe Sarah Berisha janë një tjetër çift tejet i komentuar i Big Brother ViP, edhe pse nuk postojnë foto me njëri-tjetrin ata janë bashkë dhe të shumë të lumtur. Emri i Dj Pm u përfol se do të ishte pjesë e kastit të “Dancing with the Stars”, por Sarah na konfirmoi me anë …