Më këtë foto Bearti do ta bëjë pishman Tea Trifonin që nuk është me të

Bearti dhe Tea ishin një çift i krijuar nga formati “Përputhën”. Edhe pse ata u lidhën jashtë programit, lidhja e tyre bëri bujë të madhe në media, shkruan InfoKosova. Megjithatë dashuria e madhe e cila u paraqit në rrjete sociale, përfundoj vetëm pak kohë më pas. Ata tashmë kanë ndarë rrugët dhe po e shijojnë …