‘Je zbukuruar shumë, ndonjë çun?’, Aurela Gaçe i përgjigjet dyshimeve për shtatëzëninë

Ndjekësit e Aurela Gaçes kanë hedhur dyshimet se këngëtarja mund të jetë në pritje të ëmbël dhe shkak është bërë nuri që i ka rënë kohët e fundit. “Je zbukuruar shumë, ndonjë çun apo llafe janë?”, i shkruan një ndjekëse ndërsa këngëtarja u përgjigj me shaka se “e mban burri mirë”. Më pas për të …