I ulur në prehrin e Jasminës së Përputhen, Ardian Bujupi bën lëmsh rrjetin me videon e fundit

Ardian Bujupi kishte zgjedhur që të qëndrojë larg vëmendjes mediatike dhe mediave rozë deri këtë vit, muajit e fundit emri i tij është lakuar jo pak në mediat rozë herë për lidhjen me Jasmin Kadriun e herë për lidhje me Sabrine Khan. Në të gjitha intervistat që ka dhënë, artisti nuk ka folur asnjëherë në …