Si u bë kosovari “mollë sherri” mes Alvises dhe Hysenit

Tashmë është i njohur rasti i dy pjesmarrësve të “Përputhen”, Alvises dhe Hysenit, të cilët krijuan skandal televiziv.

Ish çifti, nxjerren të palarat e njëri tjetrit në emision, duke treguar edhe gjera të cilat ishin jashtë etikës.

Duket se mollë sherri mes ish çiftit Alvisa dhe Hyseni, të dy pjesë e “Përputhen”, u bë pëlqimi i Alvises ndaj Bashkimit, konkurrentit nga Kosova.

Vetë Alvisa ka deklaruar se Hyseni nuk po e duronte dot pëlqimin që ajo kishte për Bashkimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.