Si mund të bëheni nusja e Flori Mumajesit?

Flori Mumajesi është ndër këngëtarët më të dëgjuar e pëlqyer në muzikën moderne shqiptare dhe jo vetëm.

Ai mbetet edhe më tej beqari i lakmuar.

Është folur disa herë për jetën e tij private, për lidhjet, por që asnjëra marrëdhënie e tij nuk duket të ketë qenë aq serioze sa tia ndrroj statusin këngëtarit.

Kur Flori është pyetur se sa të dashura i ka pasur në jetë, ai është përgjigjur në mënyrë epike:

“Edhe po ta them, edhe po të mos e them, prapëseprapë nuk do më besosh”.

Femra ideale sipas tij është ajo për të cilën do ti rreh zemra fort, për të cilën fle dhe zgjohet duke menduar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.