Magazine Showbizz

“Si ia del të jetosh me prindërit e Olsi Bylykut?” Egli habit me përgjigjen

Share on the social medias

Ditën e sotme Egli Tako është “hapur” me ndjekësit duke treguar shumëçka nga jeta e saj personale, prej kohësh këngëtarja bashkëjeton me Olsi Bylykun dhe prindërit e tij.

Gjtë intervistës virtuale në Instagram një ndjekës është bërë kurioz si ja del të bashkëjetojë me prindërit e partnerit dhe të ketë një marrëdhënie të mrekullueshme, Egli nuk ka nguruar t’i përgjigjet fansit duke u shprehur se ajo nuk shquhet për durim, por secili mban venin përkatës.

“Si ia del të bashkëjetosh me prindërit e Olsit? Po të mbash marrëdhënien me të. Të lutem cili është sekreti. Ke durim ti?”– shkruan ndjekësi.

“Unë nuk shquhem për natyrë e duruar, jam impulsive në shumicën e rasteve. Duke ditur çdokush pozicionin përkatës, nuk ka marrëdhënie që nuk funksionon,”-u shpreh Egli.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.