Magazine Showbizz

Si e thërret mbesa e saj këngëtaren Remzie Osmanin?

Share on the social medias

Remzie Osmani disa herë ka treguar për dashurinë e madhe që ka ndaj mbeses së saj të vetem, Emes.

Ema, po rrita dita dites, e njejtë po rritet edhe dashuria e Remzies dhe gjithë familjes karshi të vogles.

Remzia jeton mes Prishtines e Mushtishtit, por e takon mbesen dhe kalon kohë me të sa herë që ka mundësi, shkruan Kosovarja.

Ema e vogël e thërret nani gjyshen e saj, këngëtaren Remzie Osmani.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.