Shqipëri apo Itali, ku ka zgjedhur Beniada të jetojë pas daljes nga BBV?

Beniada është banorja finaliste që nuk arriti të fitojë çmimin e madh, por përtej kësaj ajo ka arritur të bëjë për vete një publik të tërë me sinqeritetin dhe pozitivitetin që ajo ka shfaqur.

E sot ajo u është përgjigjur disa pyetjeve më interesante.

Njëra ndër pyetjet ishte se ku ajo ka vendosur të jetojë pas daljes nga “Big Brother VIP”.

Beniada ka treguar se nëse gjërat i ecin mbarë ajo do të vazhdojë rrugëtimin e saj në Shqipëri.

Modelja ka arritur që të jetë pjesë e shtëpisë për 136 ditë.

Ndërkohë kujtojmë se ai i cili e ka fituar edicionin e parë të BBV-së është balerini Ilir Shaqiri.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.