Magazine Showbizz

Shikoni sa ndryshe duken format e Megi Pojanit pa fotoshop

Share on the social medias

Megi Poajni shpesh komentohet për format e saj te bujshme.

Ajo ka fituar ndjekës të shumtë që e pëlqejnë pikërisht për bukurinë fizike.

Së fundmi Vipat e Bllokut ka publikuar duke treguar foto me fotoshop dhe pa fotoshop.

Derisa dallimi është goxha i dukshëm./InfoKosova/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.