Magazine Showbizz

Sërish bëhen bashkë “Azra” e “Xhenku” nga seriali ‘Mos ma lësho dorën’

Share on the social medias

Seriali ‘Mos ma lësho dorën’ mori pelqimin e të gjithëve gjatë kohës së transmetimit të tij, ai për publikun shqiptar u transmetua në RTV21.

Në rolet kryesore në këtë serial ishin dyshja e njohur e kinematografisë turke, Alp Navruz në rolin e “Xhenkut” dhe Alina Boz në rolin e “Azres”.

Interesimi i fansave për këta aktorë nga fansat ishte edhe pas përfundimit të serialit.

Alpi dhe Alina janë bërë bashkë edhe për një projekt të ri që ka të bëjë me reklama, dyshja gëzojnë raporte shumë të mira shoqërore.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *