Magazine Showbizz

Safetja e Motrave Mustafa kaq e lumtur pranë dy vajzave dhe burrit të saj

Share on the social medias

Ani pse të veshura me të zeza, Safete Mustafa dhe dy vajzat e saj po shkëlqejnë nga lumturia.

Kjo, është një foto që e ilustron faktin se sa kompakte është familja e këngëtares së muzikës popullore.

Safetja, pas ikjes nga kjo botë e bashkëshortit të parë, ka ndërtuar jetë të re në krahët e një mashkulli të ri.

Është mëse e qartë se vajzat e kanë pranuar lehtë martesën e të ëmës dhe të përzgjedhurin e saj./kosovarja

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.