Safete Mustafa na përshëndet nga ky vend i mrekullueshëm (FOTO)

Njejtë si pjesa tjetër e estrades, edhe motrat Mustafa nuk kanë qenë aq prezente këto kohë në botën e muzikës.

Safetja e Sahidja kanë qëndruar larg aktiviteteve, prodhimtarisë muzikore dhe postimeve në rrjete sociale.

Megjithatë, nuk është se motrat e famshme nuk e kanë shijuar jetën.

Sot, Safete Mustafa na përshndet nga Turqia, gjegjësisht nga Srambolli. Pamja, por edhe vetë Safetja po duken mjaftë bukur.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.