Magazine Showbizz

Sa shumë ka ndryshuar Ritvana e “Përputhen”

Share on the social medias

Ritvana Fetahu ishte një nga konkurrente e emisionit të dashurisë “Përputhen”.

Ajo bëri mjaftë zhurmë të madhe teksa edhe nga emisioni u largua duke dalë ashtu siç hyri, beqare.

Ritvana komentohej vazhdimisht për të bërë ndërhyrje ndërkohë që ajo refuzonte duke thënë se e pëlqen veten ashtu siç është.

Por, së fundi si duket këtë mendim e ka ndryshuar, pasi nga imazhet e postuara vihet qartë ndryshimet që ka bërë në dukje.

Më e freskët dhe shumë më e bukur se siç ishte, ajo ka pranuar mijëra komente pozitive për ndryshimet.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.