Sa bukur duket me flokë të gjata Big Mama (VIDEO)

Big Mama është një këngëtare tejet energjike dhe çdo herë në formë.

Ajo për ndjekësit është e afërt me poza të ndryshme, duke shkëlqyer në çdo kohë.

E, në këtë fotografi të fundit, me flokë të gjata ajo shkëlqen dhe duket shumë më ndryshe.

Si gjithmonë, grimi perfekt këngëtares nuk i mungon asnjëherë.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.