Rudina Dembacaj ‘bie në hall’, bën kërkesën publike

Aktorja Rudina Dembacaj është një nga personazhet më aktive, e cila ndan përherë foto super të kuruara, por së fundmi duket se Rudina ka rënë në hall. I kanë mbaruar vendet ku të pozojë! Ndaj ka një thirrje për të gjithë:

“Kush di cep të bukur në Tiranë për foto dhe nuk ma thotë është “i sharë”. Faleminderit”, – shkruan Rudina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.