Rovena Stefa dhe ndryshimi drastik i pamjes (FOTO)

Këngëtarja Rovena Stefa, është mjaft e dashur dhe e afërt për publikun.

Ajo u familjarizua me një pjesë të madhe me zërin dhe muzikën që ka sjellur ndër vite.

Por, ajo që vihet re ndër vite është ndryshimi i saj drastik në kohën e fundit.

Përmes disa imazheve të ndara sot ajo vështir se njihet nga ajo që ka qenë, gjithsesi, ajo duket bukur dhe mjaft stil.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.