Ritvana rikthehet dhe tregon se ka diçka serioze në shëndetin e saj (VIDEO)

Ritvana ka munguar disa puntata radhazi.

Konkurrentja e Përputhen është rikthyer në studio dhe ka treguar arsyen e mungesave të saj.

Ritvana ka treguar se ka probleme shëndetësore ku pas 2 javëve do të marrë rezultatet e disa analizave.

E pyetur nga Bora se a është diçka serioze ajo ka thënë se po por pa marrë rezultatin e analizave nuk dëshiron të bëjë panik.

Për më shumë shiko videon.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.