Magazine Showbizz

Rita vishet me fustan të kuq, ju lë pa fjalë me pamjen nga vetura

Share on the social medias

Rita Haziri është një shembull mjaftë i mirë i vajzave të reja.

Gjithmonë pozitive e punëtore janë vetëm dy karateristika të Ritës.

Puna si këngëtare e kërkon edhe një veshje elegante e cila bie në sy, më së shumti e praktikon ajo në dasmat dhe ahengjet e ndryshme famijare që ajo performon.

Së fundmi, ajo është paraqitur me një fustan të kuq me një dizajn unik, në të cilën dukej e shkëlqyeshme.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *