Rama jep lajmin e mirë, shihni se çfarë pritet të ndodhë në pranverë

Kryeministri Rama ka dhënë një informacion të rëndësishëm lidhur me Unazën e Madhe të Tiranës. Rama njofton se brenda pranverës bëhet plotësisht e aksesueshme edhe pjesa e ish-sheshit “Shqiponja”.

Postimi i Ramës:

“Unaza e Madhe e Tiranës

Brenda pranverës bëhet plotësisht e aksesueshme edhe pjesa e ish-sheshit “Shqiponja”

Po punohet për plotësimin dhe rakordimin e trotuareve dhe të korsive të biçikletave”, shkruan Rama.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.