Magazine Showbizz

Që nga ndarja, Afrona është zbukuruar edhe më shumë

Share on the social medias

Megjithëse ende asnjëri nuk e kanë pranuar Blero dhe Afrona kohë që komentohen për ndarje.

Ata kanë larguar fotot me njëri tjetrin derisa as nuk njdeken në rrjetet sociale.

Së fundmi Afrona është goxha aktive në këto rrjete.

Ndërsa me foton e fundit ajo duket mahnitëse.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.