Përqafimi i ngrohtë mes Bores dhe Beatrixes (FOTO)

Gjatë këtyre muajve, më shumë se gjithçka tjetër është përfolur per trekëndëshin Bora Zemani, Donald Veshaj dhe Beatrix Ramosaj.

Lidhja që Donaldi krijoi me këngëtaren Beatrix Ramosaj krijoi një diskutim të gjërë në publik dhe media.

Se gjerat shpesh rrjedhin në mënyrë të pabesueshme, e tregon edhe fakti se Beatrix dhe Bora dikur ishin shoqe e bashkëpunëtore në një projekt.

Sot, rivale, e dikur përqafimi mes tyre ishte kaq i ngrohtë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.