Olta Gixhari shuan kureshtjen, zbulon partnerin dhe nacionalitetin e tij

Olta Gixhari ka shuar kureshtjen për të dashurin e saj.

Ajo rrëfeu jetën si nënë si dhe raportin me të birin.

Për ‘Ftesë në 5’, ajo tregoi se partneri i saj është shqiptar si dhe emri i tij është Dori.

“Unë emrin edhe mund t’ia them s’ia kam thënë se s’më kanë pyetur kurrë për emrin… Zakonisht më pyesin pse s’nxjerr foto me fytyrën e tij…”, – tha Gixhari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.