“Nuk kam interes për asnjërën nga vajzat”, ky është kosovari që u largua nga “Përputhen” (VIDEO)

Në puntatën e sotme, ndodhi një e papritur në program.

Sonte vendosi të largohej nga “Përputhen”, personazhi i shumëpelqyer nga publiku.

Argjendi vendosi të lë emisionin me arsyen se është duke njohur një vajzë jashtë programit dhe se nuk ka interes për asnjërën nga vajzat që janë përballë tij.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.