Magazine Showbizz

Nuk i pëlqen dasmat, habit Dojna Mema dhe zbuloi arsyen më të çuditshme

Share on the social medias

Dojna Mema dhe Vlashent Sata pritet të bëhen prindër të një djali së shpejti.

Moderatorja ka qenë në kopertinën e revistës Who, ku dhe ka folur për planet e saj, shtatzëninë por edhe martesën, ndonse diskrete përsa i përket emrit, Dojna ka treguar se nuk i pëlqen të bëj dasmë, dhe ka një arsye të fortë për këtë:

“Vlashenti mbaron për dasma, unë më pak sepse vallezoj skandal, nëse ke dëshirë të më vësh në siklet, më fto në valle jam e aftë të shkatërroj çdo rreth e çdo pogonishte në 30 sekonda.

Kështu që përfitova nga rasti që isha shtatzënë dhe e përdora si pretekst për të mos bërë dasmë, jam e sigurt që nuk do i shpëtoj gjatë, kështu që vitin tjetër mund të shtojmë një datë të “Za Fest” e cila do të ishte dasma jonë.”– ka thënë moderatorja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.