Nuk heq dorë, Fifi bën deklaratën e fortë për Granitin

Fifi dhe Graniti kanë vendosur të jenë shokë me njëri-tjetrin.

Gjatë një bisede me Sabianin, Fifi ka treguar se vazhdon ta pëlqejë Granitin, por nuk ka ndjenja për të.

“E kam deklaruar që ai është pika ime e dobët këtu. Unë nuk kam thënë që më ka ikur pëlqimi ndaj Granitit, pëlqimi im qëndron akoma, ndjenjë nuk kam, ndjenjë më shumë se shokë nuk kam. Pëlqim kam prapë, ajo nuk zhduket kështu. Ku i dihet se ç’mund të ndodhë pas një muaji mes meje dhe Granitit?”, – është shprehur Fifi.

Këngëtarja ka treguar se Sheila e di që Graniti është pika e saj e dobët dhe po e përdor kundër saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.