Nuk do ta besoni, kaq vite ka “Xhynejti” i serialit ‘Më Fal’

Murat Danaci, është aktori turk i cili për publikun shqiptar u bë i njohur me rolin e Gjynejtit në serialin Beni Affet.

Duke qenë se është njëri nga serialet më të ndjekura, kurioziteti është i madh nga publiku për të ditur më shumë për jetën e aktorëve.

Murat është një aktor shumë i kërkuar në Turqi, por që jetën private duket se nuk ka pasur shumë fat.

Ai ka qenë i martuar, dhe nga ajo martesë ka pasur një djalë. “Gjynejti” , duket shumë i ri, por në realitet ai është një 45 vjeçar.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.