Nuk do besoni si dukej nëna e Leartes para 20 viteve (FOTO)

Learta Jakupi është shumë e lidhur me prindërit e familjen e saj.

Shpesh ajo sjell foto me ta edhe në rrjete sociale duke u munduar ta tregoj dashurinë edhe në publik.

E kemi parë në shumë foto me nënën e saj Driten grua e bukur dhe e zonja.

Por Learta publikoi një foto të nënës 20 vite më parë dhe nuk ka shumë dallim nga sot.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.