“Një njeri po fluturon”, pilotët lëshojnë alarmin, FBI vihet menjëherë në lëvizje! Çfarë dyshohet?

Disa pilotë që po ulnin avionët në aeroportin e Los Angelesit njoftuan të shqetësuar kullën e kontrollit pak ditë më parë duke thënë se në të njëjtën lartësi me ta ishte duke flutuar një njeri me “JetPack” në shpinë.

Me të marrë këtë njoftim edhe kulla e kontrollit njoftoi pilotët e tjerë duke u thënë të bënin kujdes, ndërsa filluan të dyshonin në lidhje me lartësinë e dhënë nga pilotët.

Bëhet fjalë për një lartësi mbi 2 mijë metra nga toka dhe është e pamundur që me teknologjinë e sotme një person të fluturojë aq lartë me “JetPack”.

Në lojë hyri edhe FBI, e cila ka dyshime se bëhet fjalë për një balonë në formë njeriu, e cila mund të rrezikojë edhe avionët. Shqetësimi i FBI lidhet me faktin se nuk është hera e parë që marrin njoftime të tilla, ndërsa për herë të parë një situatë e ngjashme ku u rrezikua seriozisht jeta e udhëtarëve me avion ka ndodhur në vitin 1993.

Leave a Reply

Your email address will not be published.