Në përditshmëri kështu duken Shyhretja dhe Engji (FOTO)

Shyhretja në të shumtën e kohës shihet me Engjin, pasi që të dyja kanë profesionin e njejtë.

Sigurisht, pak kohë të lirë që ka ajo e ndan edhe me personat e tjerë të familjes, duke shprehur lumturinë e madhe që ka me ta, shkruan “Kosovarja”.

Në një imazh të fundit, ajo ka publikuar një selfie pranë Engjit dhe djalit të vogël Lumit.

Vet buzëqeshja e këngëtares tregon lumturinë që ka pranë tyre.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.