Në mungesë të kryeministrit Edi Rama, Taulant Balla bën lëvizjen e rëndësishme në selinë e Partisë Socialiste

Në selinë e Partisë Socialiste mëngjesi i ditës së hënë ka nisur me një mbledhje të grupit parlamentar.

Në mungesë të kryeministrit Edi Rama, kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla do të drejtojë tryezën e takimit me deputetët socialistë.

Pjesë e diskutimeve priten të jenë “Këshillimi Kombëtar” dhe zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 marsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.